Vitorlás Élmények

Vitorlás élmények a Balatonon és Balatonfüreden.

Próbáld ki te is a vitorlázást!

Köszönjük, hogyha véleményeddel te is segíted munkánkat és vitorlás szolgáltatásunk ezáltal még jobb lehet! Tovább >>

„A We Love Sailing csapatával már többször hajóztunk együtt a Balatonon és Balatonfüreden. Ez idő alatt mind szabadidős programok, mind pedig versenykörülmények között is vitorláztunk. Felelősségteljes és megbízható csapatot ismertem meg bennük, akiknek egyformán fontos az utasaik biztonsága és szórakozása is. Egyértelműen ők szerettették meg velem ezt a rendkívüli sportot.”

Fróman Balázs - Ajka

Határozott irányítói stílus, türelmes instrukciók és barátságos bíztatások nyomán szert tehettem azokra a tapasztalatokra és nem utolsó sorban magabiztosságra, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a jövőben önállóan vezessek vitorlást. S miközben én a túránk során hajóvezetést gyakorolhattam, addig az általam invitált barátok sem unatkoztak. Az úton végig gondoskodtak kényelmünkről és jó hangulatunkról.”

Magyar István - Luxemburg

„Nem csak gyerekeimnek, nekem is hatalmas élmény volt a balatoni vitorlázás. Biztos kézzel kormányozták a hajót, olyan helyekre vittek el minket, ahol még nem jártunk eddig. Ráadásul remek társaság! Köszönjük!”

Katona Dóra - Budapest

„Baráti társaságunkat Miklós fogadta a kikötőben egy hosszúhétvégés csapatépítő vitorlázásra, felejthetetlen élményt nyújtva mindannyiunknak. Egyaránt a parton és kint a vízen is olyan szabadságérzet fogott el, ami a mai világban egyedülálló. Miklós gyerekkori barátom, mióta ismerem versenyzik, ezért kapitányként olyan biztonságérzetet nyújtott számunkra, hogy teljesen felszabadult hangulat jellemezte hajózásainkat. A horgászat, éjszakai vitorlázás, és közös borozások feltették az i-re a pontot! Köszönjük!”

Propszt Péter - Dunaszentgyörgy

“Mindig is nagy vágyam volt vitorlázni a Balatonon, de gyerekként erre sosem került sor. Mikor eldöntöttem, hogy vízre szállok, tudtam, hogy egy olyan ember kíséretében teszem majd, aki teljesen profi! Az első utunkon Miklós volt a kapitány és már az elejétől fogva éreztük, hogy kiváló kezekben vagyunk. A hangulat hihetetlenül jól telt és remek időt fogtunk ki! Nagyon felszabadító volt a vízen lenni, szóval bátran állíthatom, hogy ezzel a vitorlázással egy álmom valósult meg! Jövőre mindenképp őket választjuk újra, csak akkor hosszabb időre.”

Mészáros Bálint - London

We Love Sailing © 2018-2021 Minden jog fenntartva