SÉTAVITORLÁZÁS

Sétavitorlázás

 Tökéletes kikapcsolódás, önfeledt élmény!

Sétavitorlázásaink során utasaink betekintést nyerhetnek a vitorlás sport alapjaiba.

Megismerkedhetnek a hajókezelés legfontosabb szabályaival, vagy csak hátradőlve, kiváló balatoni borokat kortyolva élvezhetik a csodálatos kilátást. Vitorlázásunk során utasaink ki is próbálhatják, milyen önállóan vezetni egy hajót.  A változatos balatoni időjárásnak köszönhetően nincs két egyforma nap, két ugyanolyan naplemente, éppen ezért többszöri alkalom után is képesek vagyunk felfedezni valami újat.

Több éves versenyzői tapasztalatunknak, és szakértelmünknek köszönhetően magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk utasainknak. Számunkra vendégeink biztonsága és kikapcsolódása az elsődleges.

A vitorlás életstílus jellemzője a szabadság. Ennek megfelelően bármikor megállhatunk horgonyozni, napozhatunk a hajó fedélzetén, felfrissülésképp pedig csobbanhatunk a Balaton közepén. Elhajózhatunk más kikötőkbe, akár egy ebédre, akár egy borkóstolóra.

Időjárás garanciát vállalunk: Vitorlázhatatlan időjárási körülmények esetén nálunk senkit sem ér veszteség, keresünk egy másik alkalmat, vagy visszafizetjük a vitorlázásod árát!

                                                                

SZOLGÁLTATÁSAINK

21 különféle hajós ajánlat közül választhatnak vendégeink

Sétavitorlázás

 

Élményvitorlázás

 

Túravitorlázás

 

KIEMELT AJÁNLATAINK

Vendégeink kedvencei

We Love Sailing © 2018-2021 Minden jog fenntartva