RÓLUNK

Miért pont a vitorlázás?

Ez egy életforma

Amikor kihajózunk a nyílt vízre, részévé válunk a természetnek. Ki vagyunk téve a szél szeszélyeinek, a természet erőinek. Néha megpihenünk, néha farkasszemet nézünk az elemekkel. Nagyon szeretünk rácsodálkozni a vitorlázás szépségeire, eláll a lélegzetünk a naplementék utolsó sugarainál, máskor megküzdünk a ránk lecsapó viharokkal.

Megszületnek az ötletek vagy épp elszállnak a nyomasztó gondolatok. Szeretünk vitorlázni egyedül, családdal, barátokkal, barátnőkkel, ismeretlen ismerősökkel. Abban hiszünk, hogy a közös hajósélmények összehozzák az embereket, ezért a fontosabb pillanatokat is vízen szeretjük megélni.

Sok éves versenyvitorlázást követően döntöttünk úgy, hogy ezeket a fantasztikus érzéseket, melyeket a vitorlázás adhat, megosztjuk mindenkivel.

SZABÓ MIKLÓS

A We Love Sailing tulajdonosa, 5 évesen kezdte a vitorlázást. Több, mint 50 versenyen vett részt különböző hajóosztályokban. Sokszor állt már ranglistaversenyek élén és rendszeres versenyzője Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenyének, a Kékszalagnak, melyen többször állt dobogón. Több kapitány nála szerzett tapasztalatot, akiket az extrém időjárásban való hajózásra is kiképzett, mindeközben biztosítva a legjobb hangulatot!

We Love Sailing © 2018-2021 Minden jog fenntartva