Manőver tréning

A vitorlázás sport és szórakozás egyben, mely könnyen magával ragadja az embert, és aki egyszer kipróbálja nagyon könnyen bele is szeret.

Bárki szert tehet vitorlás jogosítványra, azonban nagyon fontos a kellő tapasztalat és felkészülés mielőtt rászánnánk magunkat, hogy egyedül menjünk ki a nyílt vízre. A hazai hajóvezetői képzések sajnos nem nyújtanak kellő mennyiségű gyakorlási lehetőséget a tanulóknak. Így igazából a gyakorlati hajóvezetői órák pusztán a gyakorlati vizsgára készítenek fel. A valós hajós helyzetekre nem.

A biztos tudás és tapasztalat nélkül könnyen rosszul sülhet el kikapcsolódásunk, hiszen teljes mértékben magunkra és a szeszélyes időjárásra vagyunk utalva. Ráadásul a hajóvezető felel az utasai biztonságáért is. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy ne legyünk könnyelműek a friss jogosítvány megszerzését követően.

Csapatunk segítséget nyújt a kellő tapasztalat elsajátításában!

Egész napos tréningünk tartalma:

– Vitorlázás előtti általános oktatás, biztonsági felkészítés
– Balatoni időjárás megismerése
– Biztonságos manőverezés többféle szélerősség esetén
– Kikötőből való ki-és beállás gyakorlása
– Idegen kikötőbe való be-és kiállás gyakorlása
– Havaria (Veszélyhelyzet) kezelése
– Vízből mentés
– Horgonyzás

A manőver tréningünk díja 139.990 Ft / nap. A tréningen egyszerre 9 fő is részt vehet, így hajós társaságok jelentkezését is szívesen várjuk. A manőver tréning nap díja 9 fő esetén mindössze 15.555 Ft / fő.

Szerezz tapasztalatot, és válj határozott kapitánnyá, hogy biztonságban teljen a nyári hajós élmények!

KIEMELT AJÁNLATAINK

Vendégeink kedvencei

We Love Sailing © 2018-2020 Minden jog fenntartva