Csapatépítő tréning

Csapatépítő túráink során megmutatjuk és alapszinten megtanítjuk a vitorlázás technikáit: a vitorlák kezelését, a hajó navigálását, és a hajóvezetést is, melyet a résztvevők maguk is kipróbálhatnak.

A közös vitorlázás alkalmával olyan helyzetekben kell csapatként helytállni, mint a napi munkában: tervezés, együttműködés, a résztvevők problémamegoldó képessége egyaránt fontos. Kedvenc túraútvonalunk balatonfüredi vitorlázás alkalmával a Tihanyi-félsziget megkerülése, de természetesen vendégeink igényei szerint bárhová mehetünk.

Az időjárástól függően a csapatépítő program színesíthető még különböző ügyességi feladatokkal, strandolással a Balaton közepén, másik kikötő meglátogatásával, borkóstolással a hajón, vagy a parton, cateringgel, illetve nagyobb létszám és több hajó esetén házi versennyel.

A csapat együttműködését és az így megszerzett élményt igény esetén tapasztalt business trénerek bevonásával szakmai szinteken is feldolgozhatjuk, mely szintén erősíti az egyén és a csapat fejlődését.

                               “ A közös hajósélmények összehozzák az embereket. ”
                                    Ezért a legjobb csapatépítő program a vitorlázás!

 

                                  Fejleszd a csapatod együttműködését vitorlázással!

KIEMELT AJÁNLATAINK

Vendégeink kedvencei

We Love Sailing © 2018-2021 Minden jog fenntartva