Csapatépítő tréning

Csapatépítő túráink során megmutatjuk és alapszinten megtanítjuk a vitorlázás technikáit: a vitorlák kezelését, a hajó navigálását, és a hajóvezetést is, melyet a résztvevők maguk is kipróbálhatnak.

A közös vitorlázás alkalmával olyan helyzetekben kell csapatként helytállni, mint a napi munkában: tervezés, együttműködés, a résztvevők problémamegoldó képessége egyaránt fontos. Kedvenc túraútvonalunk a Tihanyi-félsziget megkerülése, de természetesen vendégeink igényei szerint bárhová mehetünk. Az időjárástól függően a csapatépítő program színesíthető még különböző ügyességi feladatokkal, strandolással a Balaton közepén, vagy akár kikötői ebédeléssel, borkóstolással a hajón, vagy a parton.

A csapat együttműködését és az így megszerzett élményt igény esetén tapasztalt business trénerek bevonásával szakmai szinteken is feldolgozhatjuk, mely még inkább erősíti az egyén és a csapat fejlődését. Amennyiben erről bővebben is szeretnél információt kapni, keress minket elérhetőségeinken.

Hitvallásunk szerint: “ a közös hajósélmények összehozzák az embereket”.
Ezért a legjobb csapatépítő program a vitorlázás!

A Csapatépítő tréning csomagunk díja egyedi árazás alapján történik, melyet befolyásol, a résztvevői létszám, és az igényelt catering szolgáltatás díja is.

Fejleszd a csapatod együttműködését vitorlázással!

KIEMELT AJÁNLATAINK

Vendégeink kedvencei

We Love Sailing © 2018-2020 Minden jog fenntartva